Coneixe'ns millor

MSA

Especialistes en elaboració de mecanitzats

HISTÒRIA
Història

Mecanitzats Soler Alsina

Som una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència amb una gran ambició de créixer i adaptar-se contínuament a les necessitats del mercat. Actualment s’està fent pas a la tercera generació així que podem garantir als nostres clients una gran estabilitat i fidelitat en tot moment. Dins del sector del metall som reconeguts com una empresa de mecanització de tot tipus de materials amb la millor qualitat, tecnologia i programació.

+ 0
ANYS
0
GENERACIONS
+ 0
CLIENTS
+ 0
M2 D'INSTAL·LACIONS
Valors DE L'EMPRESA

Desenvolupem una organització que:​

INSTAL·LACIONS
INSTAL·LACIONS

Mecanitzats Soler Alsina

Actualment disposem de 3 naus industrials distribuïdes en:

800m2 per al treball de tall de perfil, tall i plegat de xapa i secció de soldadura. Les altres 2 naus comunicades entre elles, estan distribuïdes en 1000m2 per la maquinària i eines de mecanització, i 450m2 on hi ha el stock de la matèria prima, els stock de les peces acabades del client i també la màquina tridimensional per al control de qualitat.

Mecanització

Maquinària i eines de mecanització

Estocatge

Magatzem de peces acabades pels clients

Magatzem

Estocatge de matèria prima

EQUIP HUMÀ
EQUIP

Innovar i garantir el futur

La nostra plantilla de 15 treballadors rep una formació contínua per part dels proveïdors de cada marca de la nostra maquinària igual com amb el programa tècnic de CAD/CAM TopSolid. Treballem amb els programes més sofisticats del mercat i creiem que aquesta és la millor manera per innovar, i garanteix el nostre futur.

Clients